Regisztráció internetes kereskedőknek

Ha Ön internetes vásárló, úgy nem kell regisztrálnia.
Regisztrációja mindaddig ingyenes marad, amíg nem dönt úgy, hogy aktiválja legalább egy termékünket.

Kérjük, egészítse ki az adatait. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Az adatlap elküldése után kapni fog egy e-mailt a bejelentkezés aktiválásához szükséges linkkel.

Cégadatok

Figyelem

A sikeres regisztráció érdekében a cégnél és a címnél úgyanazon adatokat kell megadnia, melyeket az UID-szám (áfaazonosító) kérelmezésekor adott meg. Kérjük, itt ellenőrizze adatait.

Árukereskedelem: materiális javak (pl. ruházat, műszaki cikkek, könyvek) és utazások értékesítése

Tartalom: digitális javak (pl. e-könyvek, zenei fájlok, belépőjegyek különböző rendezvényekre) és szolgáltatások értékesítése (pl. marketing, tanácsadás, randi oldalak) kivéve a szerencsejátékhoz, játékokhoz és felnőtt tartalmakhoz kapcsolódó szolgáltatásokat

Játékok & Szerencsejáték: pl. online számítógépes játékok vagy online szerencsejátékok

Nagykorú, felnőtt tartalmak: pl. felnőtteknek szóló videók letöltése

Közjogi: Közjogi jogi személyek (pl. alapítványok, intézmények, testületek) és kommunális vállalatok

Közhasznúság: Olyan társaság, melynek céljai az adózás rendjéről szóló törvény (AO) 51-68. §-ai értelmében adókedvezményre jogosítanak.
Elérhetőségek
Ez a kapcsolattartó feltüntetésre kerül a havi elszámoláson. Ezt Ön később, a regisztrálás után itt módosíthatja: "Számlám" - "Törzsadatok".
Kérjük, az országhívószámot pluszjellel adja meg, pl. Magyarország +36. Németország esetében kérjük, hagyja el az első 0-át a helység előhívó számából.
Adó
A közösségi adószámát megtudhatja az adóhivatal azon leveléből, melyben értesítette Önt a kiosztott közösségi adószámról. Amennyiben még nem rendelkezik közösségi adószámmal, úgy adja be igénylését az illetékes adóhivatalnál. A közösségi adószám a mindenkori országkóddal kezdődik.

Kérjük, vegye figyelembe: Amennyiben nem ad meg érvényes közösségi adószámot, úgy a német jogszabályok szerinti forgalmi adót számoljuk felCaptcha