Registratie voor online-verkopers

Als een online koper, hoeft u zich niet te registreren.
Uw registratie blijft gratis totdat u besluit minstens één van onze producten te activeren.

Vul uw gegevens in. De velden gemarkeerd met een * zijn vereist voor registratie. Na het indienen van het formulier ontvangt u een e-mail met een link voor het activeren van uw registratie.

Bedrijfsgegevens

Attentie a.u.b.

Opdat u zich succesvol kunt registeren, moet u bij het bedrijf en het adres dezelfde gegevens aangeven die u bij de aanvraag van het btw-nummer heeft aangegeven. Controleer uw gegevens hier.

Handel in goederen: Verkoop van fysieke goederen (zoals kleding, elektronica, boeken) en reizen

Content: verkoop van digitale goederen (bijvoorbeeld: e-books, muziek, tickets voor evenementen) en diensten (bijvoorbeeld: marketing, advies, dating-sites) met uitzondering van de bereiken Gaming, Games en Adult

Gaming & Games: bijv. aanbod van online computergames of online kansspelen.

Adult: bijvoorbeeld aanbod voor het downloaden van video's voor volwassenen

Publiekrechtelijk: publiekrechtelijke rechtspersonen (bijv. stichtingen, instellingen, organen) en gemeentelijke bedrijven.

Non-profitbedrijf: een instelling die belastingvoordelen geniet in het kader van §§ 51 tot 68 van de Duitse belastingwetgeving (AO).
Contactgegevens
Voer het landnummer met plusteken in, bijv. +49 voor Duitsland. Laat voor Duitsland a.u.b de eerste nul van het netnummer weg.
Belasting
Voor uw BTW-nummer moet u contact opnemen met uw belastingkantoor. Mocht u nog geen BTW-nummer hebben dan moet u dat bij de desbetreffende belastingdienst aanvragen. Dit nummer begint met de uw land code.

Gelieve op te merken: Wanneer u geen geldig BTW-nummer invoert, zullen wij u de wettelijke Duitse BTW berekenenCaptcha